23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAWO præsenterer ny kranserie fra Hiab

Hiab lancerer ny serie af lastbilmonterede kraner, som kombinerer holdbarhed, ydeevne og brugervenlighed – SAWO A/S glæder sig til at præsentere dem i Danmark

I starten af september 2013 præsenterede Hiab, en del af Cargotec, fire nye modeller af lastbilmonterede kraner på et globalt pressearrangement i Berlin med den største lancering i flere år: X-CLX 178, X-DUO 178, X-HIDUO 188 og X-HIPRO 192. De vigtigste funktioner og egenskaber i den nye X-serie er udviklet på grundlag af omfattende undersøgelser blandt kunder og brancheeksperter.

Hiab’s præsident Axel Leijonhufvud siger: "For 70 år siden bragte vi de allerførste lastbilmonterede kraner på markedet. Med lanceringen af X-serien skriver vi et nyt kapitel i Hiabs historie, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at sætte en ny standard for fremtidens lastbilmonterede kraner."

Adskillige undersøgelser og dybtgående interviews fra de seneste år, med bidrag fra i alt næsten 1.500 kunder og eksperter, har resulteret i et projekt med fokus på udvikling af lastbilmonterede kraner med unikke fordele inden for områderne holdbarhed, ydeevne og brugervenlighed.

Holdbarhed
"Vores undersøgelser viste, at det er afgørende, at kranen er pålidelig og har mindst mulig nedetid. Derfor har vi arbejdet på en række detaljer, der vil forbedre holdbarheden og sikre funktionaliteten over lang tid", siger Leif Törnblom, produktchef hos Hiab Product for mellemstore kraner.

De nye lastbilmonterede kraner er udstyret med funktionelle løsninger til beskyttelse og forlængelse af levetiden for dele, der kan være udsat for skader og slitage, for eksempel beskyttelse af elektroniske komponenter, beskyttelse af slanger og kabelføring og slidklodser med lav friktion. Kranerne har også hydraulikkoblinger med bløde pakninger af høj kvalitet over hele kranen for at sikre at kranen er tør og ren.

Ydelse
"Vores kunder arbejder i meget forskellige brancher med forskellige krav til kranerne. Men uanset branchen kræver kranbrugerne hastighed, præcision og løftekapacitet. Derfor har vi fokuseret på at forbedre disse faktorer endnu mere", udtaler Leif Törnblom.

For at optimere de nye kraners ydeevne er både den hydrauliske rækkevidde og løftekapaciteten blevet forbedret. Det nye udskudssystem er næsten dobbelt så hurtigt som det tidligere system. Hele det hydrauliske system er fin-tunet til at levere brændstoføkonomi og en jævn og præcis drift. Manøvreventilen, rør og slangers dimensioner, koblingerne og overtryksventilerne er perfekt afbalanceret, timet og optimeret til at eliminere vibrationer og overophedning. Disse forbedringer sikrer hurtig og ubesværet drift af kranen og uovertruffen ydeevne med betydelige brændstofbesparelser.

Brugervenlighed
De nye produkter er også udviklet til at gøre chaufførernes daglige arbejde lettere, mere sikkert og ergonomisk sundt. En ny ergonomisk arbejdsplads er blevet udviklet, og en ny joystickstyring er tilgængelig til fjernstyrede kraner. Desuden betyder et helt nyt design af støttebenene, at de kan svinges op let og ubesværet. Den nye X-vinkel giver nem adgang ved begrænset plads, mens en forbedret lænke geometri, der sikrer at lænken aldrig kommer under armsystemet, minimerer risikoen for skader på kranen, det løftede materiale og de umiddelbare omgivelser.

Et nyt, forenklet design giver også en lettere installationsproces for de nye kraner, hvilket resulterer i lavere driftsudgifter og kortere installationstid for kunderne. For eksempel kræves der færre bolte til montering af kranen på lastbilen, og den bredere støttebensspændvidde kan fjerne behovet for installation af ekstra støtteben. Det er endda muligt at specificere, at kranen har indbygget olietank for enklere installation, hvilket fjerner behovet for at flytte lastbilens komponenter under installationen. I kombination med en grundig dokumentation, inklusiv tekniske data, retningslinjer for montering og software til beregning af aksel- og stabilitetsberegninger, er installationen gjort enklere, hurtigere og mere omkostningseffektiv.

De nye lastbilmonterede kraner i X-serien vil erstatte den eksisterende Hiab XS 166 og vil være tilgængelige på det globale marked i løbet af efteråret 2013. SAWO har allerede bestilt de første kraner hjem.

I denne uge er der demo i nogen af SAWO's lokale afdelinger, så hvis det har din interesse kan du kontakte din salgskonsulent hos SAWO eller ring 70100766.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Kontaktperson

VKK
Vivian K. Knudsen
Marketingkoordinator
+45 24880414 vkk@sawo.dk

Send til en kollega

0.046