23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Euromaster Danmark overdrager ni afdelinger

Pr. 1. september 2023 skifter ni centre hos Euromaster Danmark navn til Super Dæk Service. Det drejer sig om følgende Euromastercentre: Aalborg, Skive, Viborg, Vejle, Næstved, Roskilde, Holbæk, Taastrup og København.

Euromaster Danmark overdrager ni Euromastercentre til NDI Group A/S, og de skifter hermed navn til Super Dæk Service. Euromaster Danmark ønsker fortsat at sælge resten af centrene til en eller flere købere pr. 1. januar 2024.

Ny aftale om overdragelse
I 2022 annoncerede Euromaster Services & Management og NDI Group A/S en aftale om at sammenlægge deres respektive danske aktiviteter. På grund af aftalens størrelse var den betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har arbejdet på vurderingen siden april 2022, og konkluderede i juni beklageligvis, at det ikke var muligt at godkende uden større og væsentlige betingelser og ændringer. Da de påkrævede begrænsninger efterlod NDI uden strategiske eller økonomiske grunde til at fortsætte den oprindelige aftale, havde NDI ikke andet valg end at trække sig fra den oprindelige aftale. 

I stedet har det været muligt at indgå en aftale om en overdragelse af ni centre mellem de to parter.

Den gode service skal også drive forretningen fremover
Euromaster Danmark ønsker dermed at sælge den resterende del af virksomheden til en eller flere købere, som kan overtage de 25 centre og de mange dedikerede medarbejdere i hele landet

Euromaster Danmark har i 20 år været en del af den europæiske Euromasterkæde, som er 100% ejet af Michelin. På det danske marked har Euromaster, med sine karakteristiske facadeskilte, en høj faglighed og kvalitet, samt landsdækkende service, etableret et bredt netværk af trofaste kunder. 

Salgsdirektør Lene Lodberg understreger, at selv om der er sket rigtigt meget på markedet, så er det stadig den gode service, der driver forretningen - og den åbne kommunikation med kunderne har været en essentiel del af samarbejdet: 

- Det har været vores førsteprioritet at levere et højt serviceniveau for vores mange kunder i det daglige - og være med til at holde deres forretning kørende. Med salget af de resterende afdelinger skal dette dermed fortsat være den bærende del af forretningen.

Også Direktør Thomas Harbo fremhæver de mange loyale medarbejdere i processen: 

- Med de resterende afdelinger er vores vigtigste opgave at sørge for, at de kører videre i en form, der er god for medarbejderne og for kunderne. Der er stor tillid til styrken og værdien i Euromasternetværket i Danmark, som ikke mindst kommer af medarbejdernes stærke One-team-kultur.

Dækpartner A/S
Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14808701
P nummer: 1020322620

Send til en kollega

0.078