23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En mere af de effektive AMT tippere til Melby Vognmandsforretning

Lønsomheden og den ekstra effektivisering ligger helt simpel i mere nyttelast samt med lavere driftsomkostninger - helt simpelt! Trailerne opbygges med komponenter fra markedets bedste leverandører - husk "Vi er her også efter handlen"

Som årene er gået har Melby Vognmandsforretning og MTDK A/S haft et solidt samarbejde omkring trailere til transport af landbrugsvare - korn og foderstoffer.

2024 startede med en levering af denne nye AMT TKL400 ECO tip trailer som er bygget op efter ønske og i samarbejde med Brdr. Hansen / Melby Vognmandsforretning

Traileren er leveret på 4 stk. BPW aksler med tromler og med indbygget vægtsystem over trailerens EBS.
Liftaksel på 1 & 4 aksel er inkluderet.

Traileren er monteret med special tilpasset sideafskærmning og trekanter mellem skærmene. I venstre side er afskærmningen tilpasset med en indbygget værktøjskasse.

Betjening af trailerens funktioner sker på venstre side og i samme side finder man ligeledes kost/skovl beslag samt luftudtag med luftpistol og smørepunkt for vedligeholdelse af 4 aksel.

Lyset på traileren er tilpasset firmaets ønsker med ekstra røde lamper på bagsmækken, ekstra baklygter samt blitzlys.
I bagenden er der monteret bred stænklappe og kornlemmen er sågar betjent med luft.
Indvendigt er kassen monteret med plast i bunden.

Udenpå er kassen lakeret i den klassiske grønne farve som går igen på alle firmaets køretøjer. Afskærmning samt fælge og nav har også fået ekstra maling så det hele står kniv skarpt.

Hele herligheden er afsluttet med en Ecotop på "toppen" hvor både arme og det langsgående rør også er lakeret i kassens farve.

Hos Brdr. Hansen / Melby Vognmandsforretning ApS har man i samarbejde med MTDK A/S stået for opbygning samt lakering af den nye trailer.
Stort tak til firmaet fra det nordlige Fyn for både samarbejdet og handlen - i ønskes stort tillykke med den flotte AMT TKL400 ECO tipper.

MTDK A/S - AMT Trailer
Engelsholmvej 27 B
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28513372
P nummer: 1011219469

Send til en kollega

0.093