23948sdkhjf

Årets fjerde magasin er på gaden

Årets fjerde udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser, og det er en ekstra tyk udgave, der skal klemme sig igennem brevsprækkerne denne gang.

Transport 2023 i Herning står nemlig for døren, og transportbranchens største begivenhed markerer vi selvfølgelig med et stort tillæg, hvor du kan læse mere om, hvad nogle af de mange udstillere kommer med, og hvad der ellers er at komme efter på de tre dages messe, der venter os.

Forsiden prydes af en flot sjældenhed - nemlig et forvogn-hænger-træk af italiensk fabrikat til at køre til de kolde lande. Vognmand Brian Sveistrup viser og fortæller om ideen og udførslen af det flotte, nordgående træk.

For at blive nordpå, så har Mercedes sendt sit modelprogram en tur til de koldeste egne for at teste både nye og kommende modeller - samt en meget hemmelig af slagsen. Det taler vi altsammen med Mercedes-fabrikkens topchef om i dette blad.

Iveco er noget om sig i april-nummeret, for vi er også med på job i en hårdfør topmodel fra fabrikkens anlægsserie, og så har vi besøgt et fragt- og vognmandsfirma i det østjyske, som gør noget ved snakken om at sikre sig selv og branchen arbejdskraft i fremtiden. Læs og se det inspirerende portræt i Lastbil Magasinet nr. 4.

Selvkørende lastbiler er der sagt og skrevet meget om - men i New Mexico gør de noget ved det og har allerede tunge vogntog, som kører af sig selv på the highway. Vi har været med en tur i kabinen på en af disse fremtidsbebudere 'op og ned ad gaden' - med lastbilen som sin helt egen chauffær.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078