23948sdkhjf

Lokalformand: Mange har ikke meget at lave

Der er mindre at rive i for tiden for de sønderjyske vognmænd. Sådan lyder det fra formand for Sønderjyllands Vognmandsforening, Ole Bang Jensen, der selv gør sig inden for kranområdet, efter foreningens generalforsamling tirsdag.

- Der er mange, der ikke har ret meget at lave. Men er det ikke sådan alle steder. Men vognmændene er ikke negative, alle tror på, at det kommer igen. Om halvanden til to måneder, siger Ole Bang Jensen, der selv har virksomhed i Haderslev.

- Vi kører meget tømmerhandel, og når de ikke har så meget at lave, så bliver det jo lidt mindre, siger Ole Bang Jensen.

- Vægten skal op
På generalforsamlingen tirsdag aften på Agerskov Kro lagde formanden blandt andet vægt på, at der er ændringer på vej for lastbilernes vægt og dimensioner.

- Det er vigtigt, at vi kan få vægten op på bilerne, mener Ole Bang Jensen.

Den tidligere S-regering indgik sammen med SF, Enhedslisten og Radikale Venstre sidste år en aftale om 11 ændringer af de danske regler for lastbilers vægt og længde. Ændringerne skal efter planen indføres samtidig med den nye kilometerskat for lastbiler i 2025.

Opbakningen er der
Som omtalt andetsteds her på siden var Ole Bang Jensen tilfreds med fremmødet på 24 medlemmer til generalforsamlingen tirsdag efter nogle magre år grundet corona.

- Vi er 66 medlemmer i foreningen, og hvis vi laver noget nogle arrangementer, sagde medlemmerne, at så skal de nok bakke op, siger Ole Bang Jensen.

Hvad bliver jeres næste arrangement?

- Vi prøver at lave virksomhedsbesøg. Før havde vi jo sådan et besøg hos Scania eller Volvo. Jeg tror også, vi godt kunne komme i tanke om at lave Vognmandens Dag igen. Det var rigtigt populært. Vi holdt det sidst for fire år siden, siger Ole Bang Jensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Scania lancerer førerhus med sauna
Lastbil ramte cyklist i Højbjerg
Politiet fandt mange bremsefejl i nordjysk tungvogns-kontrol
Vognmand fik sparket: Det er helt ude i skoven
Stor forhandler sænker dækpriserne
Iveco vil frasælge aktiviteter i Norden
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Motor-magasinet
SCMNews

Send til en kollega

0.078