23948sdkhjf

Demo-Benny offentliggør program: - Landet kan blive lukket

Tirsdag 4. april klokken 8 til 17 er der demonstration ved Christiansborg mod km-afgiften for lastbiler.

En demonstration, der er arrangeret af vognmand Benny Nielsen, Fredsø Vognmandsforretning.

Nu har vognmanden via Facebook fremlagt et program for dagen. Det er på siden "Opråb Christiansborg".

Her lyder det, at biler med mere møder frem tirsdag mellem klokken 8 og 9 ved Christiansborg Slotsplads.

- Lastbilerne tjekker ind mellem klokken 8 og 9. Oversigtskort, hvor man må parkere, fremsendes senere. Der kommer et kort op med tilladelse til, hvor man kan parkere. Det bliver offentliggjort senere. Det vil selvfølgelig hovedsagelig være trækkere og forvogne. Man kan ikke have sin sættevogn med. Det skal man ikke, siger Benny Nielsen til Lastbil Magasinet.

- Klokken 10.30 forventer vi at åbne mødet med, hvorfor vi er der, og så er der jo nogen, der melder sig på talerstolen og gerne vil sige noget, siger Benny Nielsen.

Ordstyrer på dagen vil være advokat Jacob Forman, Forman Advokater.

Der serveres kaffe og rundstykker mm. i stort telt fra kl. 9.30. Ca. kl. 12.30 åbner pølsevognen, og der vil være en pause, hvor der kan smalltalkes.

Men inden da, kl. 10.30, har Benny Nielsen altså åbnet det officielle møde med et opråb til alle om, hvorfor man er mødt frem.

Herefter vil der ifølge vognmanden være indlæg fra organisationer og politikere.

- Det er et foreløbigt program. Det bliver endelig gjort færdigt her op til weekenden. Jeg mangler lige nogle tilbagemeldinger. Og den plan er svær at styre 100 procent, for jeg ved ikke, hvem det er, der vil sige noget. Organisationerne må jo ikke bakke op om det officielt, siger Benny Nielsen.

Benny Nielsen forventer massiv mediedækning og har fået tilsagn fra flere medier om en dækning af dagen.

- Ca. midt på eftermiddagen vil der være endelig afgørelse af, hvad skal der ske efter dagens møde. Jeg ved jo ikke, om der bliver besluttet, at landet skal lukkes, eller hvad der skal ske. Det ligger i hvert fald og lurer i luften, siger Benny Nielsen.

Hvor mange forventer du, der kommer til demonstrationen?

- Der kommer mange. Det kommer satanedme mange. Der kommer både busser og nogle med tog. Og der kommer lastbiler, siger Benny Nielsen.

- Jeg vil gerne have tilbagemelding på, hvad og hvem der kunne tænke sig nogle minutter på talerstolen, så endelig program kan sammensættes. Send pr. mail til Benny@fredsoe.com eller mobil 4073 4133 senest fredag i denne uge, lyder det fra Benny Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.252