23948sdkhjf

Nordjysk tankvognsproducent leverer igen sorte tal

Der er atter sorte tal på bundlinjen hos den nordjyske tankvognsproducent HMK Bilcon, efter man sidste år havde leveret et stort minus.

Selskabet i Gistrup kom sidste år ud med et underskud på hele 5 mio. kr. efter skat, men årsrapporten for 2022, som netop er blevet registreret hos Erhvervsstyrelsen, viser, at tingene er tilbage på rette spor i det nordjyske.

Overskuddet lyder nu på 751.000 kroner. Før skat hedder resultatet et overskud på 971.000 kroner.

- Ledelsen finder årets resultat tilfredsstillende, dog lidt under forventningerne grundet meget høje energiomkostninger, lyder ledelsens vurdering af resultatet i årsrapporten.

For 2023 forventer selskabet en stigende aktivitet, og der forventes et forbedret resultat for 2023 i niveauet 3-5 millioner kroner.

HMK Bilcon beskæftiger sig med konstruktion, produktion og salg af tankvogne og andre alu-minimumskonstruktioner til kunder inden for alle brancher med behov for mobilt materiel. Derudover er reparationer, service og levetidsforlængelser af produkter inden for transportbranchen et væsentligt forretningsområde.

Firmaets egenkapital er med det nye regnskab blevet forstærket. Den er forbedret med cirka 700.000 kroner og beløber sig til 7,7 mio. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078