23948sdkhjf

Nye ansigter i ITD’s bestyrelse

Bestyrelsen i ITD har konstitueret sig efter ITD’s generalforsamling 2023. John A. Skovrup fortsætter som formand for ITD, mens Jens Peter Fallesen er ny næstformand.

Næstformand Niels Juel Nielsen og bestyrelsesmedlem Ib Andersen havde på forhånd varslet, at de ikke genopstillede til bestyrelsen. På generalforsamlingen var der således nyvalg af Christina Baun Hansen og René Bülow, mens der var genvalg af Ole Velbæk til at fortsætte i bestyrelsen.

– Med de to nye medlemmer får vi repræsentanter fra en stor virksomhed og en lidt mindre virksomhed. Det er unge kræfter, så vi ændrer lidt på gennemsnitsalderen – det synes jeg ikke er nogen skade til. Ikke at det er et kvalitetsstempel i sig selv, det er deres kompetencer, der gør dem yderst kompetente til posten som bestyrelsesmedlem. Det er to stærke profiler fra hver deres segment inden for transport, som jeg ser meget frem til at arbejde sammen med, siger John A. Skovrup.

Dermed består bestyrelsen det kommende år af formand John A. Skovrup, næstformand Jens Peter Fallesen, Ole Velbæk, Jørn Kudsk, Michael Hansen, Christina Baun Hansen og René Bülow.

Generalforsamlingen valgte desuden tre suppleanter til bestyrelsen. Der var nyvalg af Leo Andersen og Klaus Jensen, mens der var genvalg til Jens Aage Daugaard. Suppleanter til ITD’s bestyrelse vælges for et år ad gangen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078