23948sdkhjf

Alvorligt sammenstød på motorvejen i aftes

Kl. 22.21 mandag fik politiet via alarm 112 en melding om et sammenstød mellem en personbil og en lastbil på Vestmotorvejen i det østgående spor mellem afkørslerne 35 Ringsted Ø og 34 Borup.

På uheldsstedet var der allerede opstået en mindre kø, og politiet afspærrede motorvejen i det østgående spor ved afkørsel 35 Ringsted Ø under rednings- og oprydningsarbejdet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ud over rednings- og ambulancepersonale var en lægehelikopter sendt til uheldsstedet, hvor to mænd i en impliceret personbil var kommet til skade. Føreren af den involverede lastbil med tilkoblet sættevogn var sluppet uskadt.

En 29-årig mand fra Søborg havde været passager i personbilen og var kommet alvorligt til skade, så han blev fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet til undersøgelse og nødvendig behandling.

En 31-årig mand fra Birkerød blev i en ambulance bragt til skadestuen til undersøgelse og behandling for lettere kvæstelser, han havde pådraget sig ved uheldet.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge de involverede køretøjer og uheldsstedet, og den foreløbige konklusion på uheldet var, at føreren af personbilen under kørslen og med højere hastighed end lastbilen havde ramt venstre del af sættevognens bagende.

Personbilen havde de største skader på højre side, som havde ramt lastbilen.

Rednings- og oprydningsarbejdet var afsluttet kl. ca. 00.30, hvor det østgående spor på motorvejen blev genåbnet.

Politiet har rutinemæssigt fået udtaget en blodprøve af føreren for at få klarlagt, hvorvidt han kan have været påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer i forbindelse med ulykken.

Bilinspektørens erklæring afventes nu, ligesom politiet ikke har fået afhørt alle i sagen, som derfor efterforskes yderligere for at få klarlagt årsagen til uheldet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125