23948sdkhjf

Goodyear indledte Drive Results-tour 2023 med stop i Herning

Dækproducenten Goodyear har begivet sig ud på en turné med fokus på erhvervskøretøjer. 2023-udgaven af Drive Results-touren skal besøge 15 lande i Europa mellem april og november. Touren begyndte i Danmark i Herning, og herefter besøger Goodyears nye Drive Results-showroom en række events i Europa.

Transportmessen 2023 i Herning gav Goodyear mulighed for vise hele paletten af tilbud inden for Total Mobility-konceptet.

Goodyears intention med Drive Results-touren er at adressere flådernes udfordringer og vise, at effektive og bæredygtige løsninger ikke behøver at indebære komplekse kompromiser i forhold til indtjeningen.

Det interaktive showroom er blevet nydesignet fra ende til anden siden 2022-touren, så man ifølge eget udsagn nu kan tilbyde kunderne en medrivende oplevelse og et omfattende overblik over Goodyears produkter og løsninger. For at give de besøgende en stærkere oplevelse indeholder Drive Results-showroomet nu en spændende blanding af fysiske og virtuelle funktioner.

De besøgende kan ikke blot opleve de nyeste dæk, men også alle mobilitetsløsningerne som Goodyear TPMS, Goodyear CheckPoint og Goodyear DrivePoint. De er alle forbundet med moderne web- og mobilapps, der indeholder databehandling og viser Goodyears evne til at støtte transportflåderne i fremtidens krævende transport-økosystem. 

Touren følger en stram tidsplan, hvor der skal besøges en række events, lige fra Goodyear FIA European Truck Racing Championship (ETRC) til specialudstillinger om lastbiler, flåder og logistik.

Efter det første stop i Danmark ved Transport 2023 i Herning går turen til en række forskellige udstillinger, der fokuserer på logistik.

Maciej Szymański, Marketing Director Commercial Europe, Goodyear, siger:

- Goodyear Total Mobility har et bredere sigte end blot dæk, da tilbuddet består af en række skræddersyede start-til-slut-løsning, der forbedrer flådens effektivitet og konkurrenceevne og hjælper dem med at nå deres bæredygtighedsmål.I det, der til stadighed er et udfordrende økonomisk miljø, er flåderne nødt til at fungere på højeste niveau. Jeg er derfor glad for, at vi endnu engang kan præsentere vores løsninger samlet via en specialdesignet showroomstruck, som nok skal give hver eneste besøgende en fantastisk oplevelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079