23948sdkhjf

Første danske vognmand ruller ud med ny køle-generation

Syv nye sidedørs køletrailere i Vendelbo Speditions flåde er de første i Danmark til at nyde godt af kølemaskiner fra Thermo Kings innovative serie Advancer Spectrum.

Thermo King Advancer Spectrum introducerer et nyt niveau af ydeevne til multitemperatur-trailermarkedet og sætter en ny standard for køleydelse, temperaturgenvinding og pulldown. Advancer Spectrum-enheder er ifølge Thermo King op til 30% mere brændstofeffektive sammenlignet med den forrige generation og tilbyder også lavere serviceinterval på op til 30% og reduceret uplanlagt vedligeholdelse med op til 60%.

- Vi arbejder målrettet på konstant at forbedre vores drift på alle mulige fronter. Da vi overvejede nye køleteknologier til vores trailere, var vi overbevist om den positive økonomiske og miljømæssige påvirkning af de nye Thermo King Advancers, udtaler Jesper Bundgaard, adm. direktør hos Vendelbo Spedition, i en pressemeddelelse.

- Vores nye dobbelttemperaturtrailere med sidedøre kører allerede i hele Danmark og Skandinavien, og de brændstofbesparelser, som Advancer Spectrum-enhederne tilbyder, er betydelige. Kombinationen af lav støj og højtydende operationer gør os i stand til fleksibelt at imødekomme vores kunders efterspørgsel efter multi-temperatur transport af fødevarer, lægemidler og andre temperaturfølsomme produkter, lyder det fra Jesper Bundgaard.

Advancer Spectrum tilbyder fuldstændig gennemsigtighed af brændstofniveauer og forbrug. Kunder kan få adgang til brændstofforbruget og andre data både på enheden og eksternt via telematik. Flådeintelligens er standard, da Advancer Spectrum leveres med 2 års fuld, tovejs telematikforbindelsesservice.

- A-500 Spectrum-enhederne sikrer, at trailerboksen bliver brugt til dets fulde muligheder. Uanset blandingen af gods tillader Spectrum, at den kan sendes i en enkelt trailer, så kunderne nemt og hurtigt kan reagere på spidsbelastninger, siger Jozsef Torok, områdesalgschef Danmark, Finland og Norge hos Thermo King.

Det nye Advancer Spectrum har en 48V DC mild-hybrid teknologi, der nu er tilgængelig til temperaturkonfigurationer af to adskilte zoner under den samme rejse, med præcis temperaturstyring og sætpunktskontrol.

De nye fjernfordampere bringer yderligere kapacitet til den fjerne zone, hvilket maksimerer fleksibiliteten og effektiviteten af kundernes operationer. Kombineret med Advancer multitemp-controlleren kan kunderne præcist styre temperaturen, mens de får realtidsindsigt i, hvordan enheden kører, hvordan temperaturzonerne yder, og hvor meget brændstof enheden bruger.

Advancer Spectrum-enheder er også kompatible med Thermo Kings alternative strømkilder som AxlePower smart strømgenvindingssystem og HybridDrive, der problemfrit skifter mellem diesel og elektrisk.

Alle Thermo King Advancer-enheder er fremstillet på fabrikken i Galway, Irland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094