23948sdkhjf

Åbner største tankanlæg i Padborg

Biofuel Express, en førende leverandør af grønne dieselprodukter, har annonceret åbningen af sit nye truckcenter i Padborg i samarbejde med Shell og OK. 

Byggeriet er i gang og forventes at være færdig i juni i år. Centeret vil blive udstyret med ti baner til tankning af tung transport såsom lastbiler og busser og råder over en samlet tankkapacitet på 300.000 liter. Dette gør det til det største tankanlæg i Padborg.

Finn Bjarne Poulsen, en erfaren person inden for transportbranchen, vil være salgsansvarlig for det nye center. Han vil lede salgsaktiviteterne i Padborg og sikre, at kunderne modtager den bedst mulige service.

Ideel placering

Det nye truckanlæg har en ideel placering nær afkørsel 75 - Bov afkørslen. Beliggende tæt ved motorvejen har anlægget let tilgængelige ind- og udkørselsforhold samt rigelig plads til lastbiler omkring pumperne. Det er også nemt at komme ind til anlægget, selv med langtransport.

Biofuel Express tilbyder en række forskellige grønne dieselprodukter, herunder HVO100, en 100 procent fossilfri diesel, som kan bruges direkte i eksisterende dieselkøretøjer uden modifikationer. Virksomheden arbejder også på at udvikle og implementere innovative løsninger for at reducere CO2-udledning fra transportsektoren yderligere.

Biofuel Express har allerede etableret sig som en aktør på markedet for grønne dieselprodukter i Sverige, og med åbningen af det nye center i Padborg udvider virksomheden sin tilstedeværelse til Danmark. Ud over Sverige og Danmark er Biofuel Express også repræsenteret i Tyskland og Østrig.

- Vi ser frem til at byde alle vognmænd velkommen i Padborg, siger Martin Sebastian Agdal fra Biofuel Express. 

- Vores nye truckcenter vil give kunderne mulighed for at tanke op med grøn diesel og få den service og support, de har brug for.

Flere tankstationer på vej

Det nye center i Padborg er det første af fem anlæg, som Biofuel Express planlægger at åbne i Danmark i første omgang. Det næste projekt er på vej i Nr. Alslev.

Biofuel Express er fast besluttet på at fortsætte med at udvikle sine grønne dieselprodukter og udvide sin tilstedeværelse i Europa. Med åbningen af det nye center i Padborg tager virksomheden et vigtigt skridt i denne retning.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062