23948sdkhjf

Iveco leverer to S-Way til Ferrari

Som officiel partner for Formel 1-konstruktøren Scuderia Ferrari og officiel sponsor for Ferrari Challenge Europe har Iveco leveret to Iveco S-Way-lastbiler ved en ceremoni, der fandt sted i dag på Ferrari-banen i Fiorano under tilstedeværelse af Luca Sra, der er chef for lastbilsforretningsdelen hos Iveco Group, og Laurent Mekies, Scuderia Ferraris Racing Director og ansvarlig for baneområder.

Luca Sra, President, chef for lastbilsforretningsdelen i Iveco Group, udtaler:

- Vi er meget stolte af, at vores brand bliver forbundet med sådan en verdenssportslegende. I de sidste 20 år har vi samarbejdet med Ferrari, som sætter deres lid til vores kraftfulde og driftssikre køretøjer til deres logistikopgave i forbindelse med håndteringen af deres allervigtigste aktiver.

De to Iveco S-Way-lastbiler, som er speciallakeret i den eksklusive lakfarve for Formel 1-teamets biler, udvider flåden af Iveco-modeller, der leveres til Scuderia Ferrari, og vil blive brugt til at transportere Formel 1-teamets biler og udstyr ud til racerbanerne.

Der er med S-Way-lastbilerne, der leveres til Scuderia Ferrari, tale om en lav variant, der passer perfekt til Maranello-teamets autocamper. De er udstyret med en Cursor 13-motor med 570 hk, 12-trins automatisk HI-TRONIX-gearkasse og fuldautomatisk affjedring. Desuden er de udstyret med et avanceret infotainmentsystem med satellitnavigation, Iveco Driver Pal og 4G-konnektivitetsboks.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079