23948sdkhjf

Nyt Lastbil Magasinet på gaden

Årets femte udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser, og det er en ekstra tyk udgave, der skal klemme sig igennem brevsprækkerne denne gang.

Forsiden prydes af et brag af en svensker, nemlig en flot, motivlakeret FH16 750'er fra det nordvestsjællandske.

Inde i bladet er vi bl.a. på inspirerende firmabesøg på Norddjurs, på job med en chauffør med arbejdslivet i balance, vi dykker ned i Ivecos historiske perler i en unik lastbiltest og meget mere.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
H.E. Jørgensen fejrer jubilæum
Truckdiesel-anlæg på plads på ny super-rasteplads: Indgår aftaler med disse fire selskaber
Torsdag bliver forhadt vejafgift endeligt stemt igennem
En 23-årig kvinde er blevet kørt til hospitalet i kritisk tilstand
Alvorlig ulykke: Cyklist ramt af lastbil i Brabrand
Fra 1. juli koster det 1.500 kr.

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141