23948sdkhjf

SAWO præsenterer ny 135 tm stykgodskran –

SAWO præsenterer den nye 135 tm stykgodskran – EFFER IQ1400 HP.

EFFER iQ1400 HP er en stykgodskran blandt de store Effer-kraner, der er udstyret med det avancerede styresystem SPACEevo for forbedret produktivitet og sikrere drift.

Størrelsen og den vertikale ydeevne af den nye stykgodskran gør den ideel til operationer i storbyområder, lyder det fra SAWO.

- EFFER IQ1400 HP er en kran, der kombinerer den V10-Force tikantede kranarm med det nyeste kontrolsystem, SPACEevo. Den har en maksimal lodret rækkevidde på 39,5 meter, og med en JIB på 26 tm kan den levere materialer med en "op og over" på 26 meter. V10-Force armen, der først blev brugt i EFFER 1000, giver øget styrke til lodret ydeevne og forbedret overordnet præcision, der er yderligere forbedret af det avancerede kontrolsystem.

- Den høje løftekapacitet gør den velegnet til mange applikationer, men den mulige 83° arbejdsvinkel er perfekt egnet til operationer i storbyområder. At kunne arbejde tættere på bygningerne gør det mindre påtrængende for omgivelserne, og armprofilen reducerer sidesvingningerne for højpræcisions lastlevering. Den lave vægt og kompakte chassisramme-størrelse gør det muligt at montere den på mindre lastbiler, end det er normalt for denne løftekategori, hvilket sænker indkøbs- og driftsomkostninger samt CO2-udledning. Og ikke mindst masser af nyttelast, som man normalt ikke ser i dette segment.

- Teknikken, kombineret med en CombiDrive4 fjernbetjening fra Olsbergs, giver førere en hidtil uset præcision selv i høje højder. 135 tm-serien leverer ydelser, der svarer til kraner i større segmenter. Præcisionen og sikkerheden er forbedret af SPACEevo-kontrolsystemet, der giver avancerede funktioner til både garvede samt nybegyndere. Load Stability System for vertikale bevægelser (LSS-V) kompenserer for utilsigtet overdreven håndtagsbevægelse ved lodrette operationer, mens Variable Stability Logic PLUS-funktionen (VSL+) optimerer løftekapaciteten ved at overvåge positionen og trykket af støttebenene.

- Dynamic Load Chart (DLC-S) reducerer opsætningstiden ved at simulere belastningskapaciteten, før støttebenene køres ud.

EFFER IQ1400 HP deler reservedele og kontrolsystem med de andre kraner i IQ- og IX-serien.

- Dette gør det lettere for operatører at bruge kraner i forskellige størrelser, og ejere af flere enheder kan sænke deres lagerbeholdning ved at opbevare almindelige reservedele, der kan bruges på tværs af disse kraner.

- Man kan som kunde hos SAWO købe en vedligeholdelsesaftale for at sikre den bedste ydeevne med regelmæssige forebyggende vedligeholdelsestjek og planlagte eftersyn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078