23948sdkhjf

Gennemført Legras til Rygaard

Rygaard Transport & Logistic A/S fra Grenå har netop fået leveret en fabriksny walking floor-trailer fra Legras.

Traileren er vældigt udstyret og bl.a. opbygget med 4 stk. BPW 9 tons aksler med tromlebremser, liftaksel på aksel 1, Alcoa DuraBright-alufælge, medstyrende aksel 4, samt fuld længde chassis under hele kassen for optimal styrke.

Alle betjeningsventiler til bl.a. luftaffjedring, håndbremse, aksellås samt elboks m.m. er monteret beskyttet mod vind og vejr i værktøjskasser. Gulvet i kassen er af modellen Type10, som er et kraftigt 10 mm gulv med trådløs fjernbetjening, godkendt til kørsel med truck op til 9-ton.

I frontvæggen er der monteret en dør/inspektionsluge, og ovenfor en kraftig stabil platform. Bagdørene er af den forstærkede udgave, som er udstyret med 2 stanglukkere pr. dør.

Øverst er der monteret EcoTop-automatpresenning med trådløs fjernbetjening. Stormsikringerne til automatpresenningen er integreret i siden af karossen, som bl.a. er med til at mindske vindmodstanden i forhold til de normale stropper, der går hele vejen ned langs udvendig side af karossen. Derudover øges levetiden på stropperne væsentligt, og man undgår ridser og mærker i lakken fra båndene.

Bagerst er der monteret indbyggede LED-baglygter med kromring, ligesom der på hver side på karossen er monteret 8 stk. integrerede LED-sidemarkeringslygter, som også blinker med sammen med blinklyset.

Udvendigt er der monteret 6 stk. LED-arbejdslamper – 2 stk. på hver side af traileren, samt 2 stk. bagerst på kofangeren. Indvendigt er der monteret 2 stk. LED-arbejdslamper fortil på frontvæggen.

Der er på chassiset også monteret kost-/skovl-beslag, 6 kg ildslukker samt et reservehjulsophæng.

Traileren har en volumen på 91,4 m3 og egenvægt på 9.600 kg, hvilket giver en lastevne på 38.400 kg.

Hvis du føler, at du har set traileren før – så er der en god grund til det. Traileren var nemlig med på Transport 2023 i Herning i slutningen af april.

Den nye Legras er leveret via Poulsen Trailers.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081