23948sdkhjf

Uheld i morgentrafikken: Påkørte påhængsvogn og lastbil

I morges klokken 6.03 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld i det vestgående spor på Vestmotorvejen ved Bjæverskov, efter at tre trafikanter var blevet impliceret i et sammenstød.

En fører af en varebil var teknisk fastklemt i bilen, men blev reddet ud og bragt til skadestuen til nærmere undersøgelse. Ingen af de to øvrige parterne var kommet noget til ved sammenstødet.

Motorvejen blev i det vestgående spor afspærret ved afkørsel 33 Vemmedrup, mens redningsarbejdet stod på, og uheldsstedet blev undersøgt af en tilkaldt bilinspektør.

Politiet fik klarlagt, at en 20-årig mand fra Køge som fører af en varebil kørte i overhalingssporet på motorvejen, da han påkørte påhængsvognen på en lastbil, som kørte i samme retning, men i vognbanen til højre for den 20-årige.

Dette sammenstød betød, at den 20-årige mistede kontrollen over sin varebil, som efterfølgende påkørte en lastbil, der holdt som afspærring i overhalingssporet i forbindelse med vejarbejde på motorvejen.

Undersøgelses-, rednings- og oprydningsarbejdet på uheldsstedet kunne afsluttes klokken cirka 8.30, hvor der blev lukket op for afvikling af køen på motorvejen.

Den 20-årige var sluppet uden behandlingskrævende skader, og politiet afventer nu en erklæring fra bilinspektøren om de foretagne undersøgelser på uheldsstedet, før det kan afgøres, hvorvidt nogen kan have overtrådt færdselsloven i forbindelse med uheldet. 

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112