23948sdkhjf

KH Onestop vinder Thermo King-pris

Thermo King uddelte for nylig sine interne priser for 2022 i EMEA-regionen – Europa, Mellemøsten og Afrika.

Og den mest prestigefulde pris af dem alle – “the 2022 EMEA Dealer of the Year Award” – gik såmænd til Danmark, hvor KH OneStop blev den stolte modtager af hæderen.

- Hos Thermo King og Trane Technologies tror vi på, at et firma kan ændre branchen, og en branche kan ændre verden, siger Isil Dedeoglu, Vice President Channel Excellence, Aftermarket and Service hos Thermo King i EMEA.

- Vi leder vores branche gennem innovation, vi er førende i elektrificering, og vi stiler efter en mere bæredygtig kølekæde, hvor vores kunder kan gå foran med vores teknologi til at ændre branchen. Vores store netværk af forhandlere spiller en vigtig rolle i den værdikæde. Det er vores forhandlere, som dem der bliver hædret i dag, der gør os i stand til at levere kundeorienteret innovation og at gøre køling mere bæredygtig og miljøvenlig for hver dag, siger Dedeoglu.

Alle vindere af Thermo Kings Dealer Award 2022 blev udvalgt for at excellere i alle aspekter, og ikke mindst at levere en superb kundeservice. Thermo King har mere end 500 servicesteder i 75 lande i EMEA-regionen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125