23948sdkhjf

Dansk Industri advarer mod blokade-demonstration 15. maj

I ATL er vi kraftigt imod kilometerafgiften, men den skal fortsat bekæmpes med lovlige, demokratiske midler.

Sådan lyder det fra arbejdsgiverorganisationen ATL inden den omfattende blokade som protest mod KM-afgiften, som danske vognmænd har planlagt 15. maj.

- Derfor advarer vi og DI Transport sammen med resten af interesseorganisationerne i branchen imod at deltage i den blokadedemonstration, som Vejskatkomiteen har varslet den 15. maj. Her er målet angiveligt at ”lukke landet ned” ved blandt andet at spærre motorvejstilkørsler m.m., siger direktør i Atl, Lars William Wesch.

- I ATL deler vi branchens frustrationer over kilometerafgiften og politikernes manglende lydhørhed. Men vi kan ikke støtte op om en eventuel ulovlig blokade, der både risikerer at skade vores fælles sag og branchens anseelse - foruden at den risikerer at medføre overtrædelse af lovgivning og påføre vores medlemmer økonomiske tab og juridiske søgsmål.

- I stedet fortsætter vi indsatsen imod kilometerafgiften sammen med DI Transport. Det gør vi blandt andet ved at søge fortsat politisk indflydelse gennem dialog og påvirkning af beslutningstagerne med argumenter og anvisning af alternative løsninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11