23948sdkhjf

Nu åbner nyt truckanlæg i Aarup og AdBlue-anlæg i Esbjerg

- Kaffe og wienerbrød til gæsterne torsdag

Circle K slår torsdag 11. maj dørene op for et nyt truckanlæg i Aarup samt et AdBlue-anlæg til truck på INGO-stationen i Ådalsparken i Esbjerg.

Truckanlægget i Aarup åbner officielt torsdag 11. maj, og her inviteres kunder og naboer forbi til indvielse af det nyåbnede anlæg.

Anlægget er placeret tæt på den Fynske motorvej mellem Middelfart og Odense. På anlægget i Aarup kan der tankes både miles diesel og AdBlue, hvilket er en stor fordel for at gøre logistikken bedre.

- Med en god strategisk placering mellem de fynske byer Odense og Middelfart samt den nærliggende motorvejsafkørsel Aarup, kan dette give en tidsbesparende gevinst, da man fra anlægget både kan tanke brændstof og AdBlue, udtaler Peter Pedersen fra Vognmand Poul Pedersen Ejby ApS i forbindelse med åbningen af det nye anlæg.

Den nye AdBlue-anlæg er placeret på INGO-stationen i Ådalsparken i Esbjerg. Ligesom anlægget i Aarup skal det nyrenoverede AdBlue-anlæg være med til at gøre logistikken bedre for at chauffører i Esbjerg og omegn, da de nu vil have muligheden for hurtigt både at kunne tanke brændstof og AdBlue.

I forbindelse med åbningen af det nye truckanlæg i Aarup d. 11. maj håber Circle K, at så mange som muligt har lyst til at komme forbi og se anlægget. Derfor inviterer Circle K interesserede naboer og kunder til kaffe og wienerbrød den 11. maj kl. 9.30 på adressen Gamle Hovedvej 87, 5560 Aarup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094