23948sdkhjf

Endnu en håndfuld Scania til Kjeld Gregersen

Vognmand Kjeld Gregersen i Fjerritslev er glad for Scanias 6-cylindrede lastbiler. Så glad, at han - i modsætning af mange af hans kolleger, der foretrækker Scanias V8’ere til Norges-kørsel - udelukkende har 6-cylindrede lastbiler i sin flåde på 21 Scania. Langt hovedparten er R 450’ere samt enkelte R 500, men med den seneste ordre til Stiholt i Thisted på en håndfuld R 460’ere får Kjeld Gregersen for første gang leveret lastbiler fra Scanias seneste SUPER-generation. De første fire lastbiler i ordren blev leveret for nylig, og den femte er lige om hjørnet.

Kjeld Gregersen er specialist i kørsel over hele Norge – fra det sydlige syd til det nordligste nord. Han kører fast for speditørerne Håkull og DB Schenker, og de fem nye Scania skal alle køre for sidstnævnte. Derfor er de alle fabrikslakeret i hvid fra for til bag. 

Bilerne er alle fabriksbygget med skammel-opbygning, 830 liter brændstofkapacitet, originale sideskørter mm. Stiholt har bidraget med montering af skræddersyet alu-dørk foran og bag skamlen, snekædeophæng, diverse arbejdslys, lysskilt samt fjernsyn i førerhuset.

Drivlinerne på de fem Scania består alle af den 6-cyl. rækkemotor på 460 hk/2.500 Nm, 14-trins G33CM-gearkasse med både krybe- og overgear samt fire bakgear og dertil enkeltreduceret R 885-bagtøj med 2,69:1 i udveksling. 

Lastbilsælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted har som sædvanlig stået for salget til Kjeld Gregersen inklusiv serviceaftaler med udvidet Drivline+-dækning i seks år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
H.E. Jørgensen fejrer jubilæum
Truckdiesel-anlæg på plads på ny super-rasteplads: Indgår aftaler med disse fire selskaber
Torsdag bliver forhadt vejafgift endeligt stemt igennem
En 23-årig kvinde er blevet kørt til hospitalet i kritisk tilstand
Alvorlig ulykke: Cyklist ramt af lastbil i Brabrand
Fra 1. juli koster det 1.500 kr.

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079