23948sdkhjf

Endnu en håndfuld Scania til Kjeld Gregersen

Vognmand Kjeld Gregersen i Fjerritslev er glad for Scanias 6-cylindrede lastbiler. Så glad, at han - i modsætning af mange af hans kolleger, der foretrækker Scanias V8’ere til Norges-kørsel - udelukkende har 6-cylindrede lastbiler i sin flåde på 21 Scania. Langt hovedparten er R 450’ere samt enkelte R 500, men med den seneste ordre til Stiholt i Thisted på en håndfuld R 460’ere får Kjeld Gregersen for første gang leveret lastbiler fra Scanias seneste SUPER-generation. De første fire lastbiler i ordren blev leveret for nylig, og den femte er lige om hjørnet.

Kjeld Gregersen er specialist i kørsel over hele Norge – fra det sydlige syd til det nordligste nord. Han kører fast for speditørerne Håkull og DB Schenker, og de fem nye Scania skal alle køre for sidstnævnte. Derfor er de alle fabrikslakeret i hvid fra for til bag. 

Bilerne er alle fabriksbygget med skammel-opbygning, 830 liter brændstofkapacitet, originale sideskørter mm. Stiholt har bidraget med montering af skræddersyet alu-dørk foran og bag skamlen, snekædeophæng, diverse arbejdslys, lysskilt samt fjernsyn i førerhuset.

Drivlinerne på de fem Scania består alle af den 6-cyl. rækkemotor på 460 hk/2.500 Nm, 14-trins G33CM-gearkasse med både krybe- og overgear samt fire bakgear og dertil enkeltreduceret R 885-bagtøj med 2,69:1 i udveksling. 

Lastbilsælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted har som sædvanlig stået for salget til Kjeld Gregersen inklusiv serviceaftaler med udvidet Drivline+-dækning i seks år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094