23948sdkhjf

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Årets sjette udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser, og denne gang skal der klemmes ikke bare ét, men to magasiner igennem brevsprækken.

Forsidehistorien handler denne gang om en vestfynsk vognmand, der med simple midler har bygget en flot bil med fornuft, fleksibilitet - og en knivspids gejl og "skiltetuning". Læs portrættet af manden og bilen i juni-nummeret af Lastbil Magasinet.

Til dette nummer har vi været på besøg hos en af de vognmænd, der gik forrest i kampen mod km-afgiften - nemlig Jan Lillegaard, og det blev en interessant snak om firmaet, branchen og - ja, den forkætrede vejskat.

Containerkørsel er mere end bare tunge, kedelige kasser. Vi er på job med en chauffør, der har sin daglige færd på især de østjyske containerhavne og gør en dyd ud af det. Og så er vi også med til leveringen af landets første el-lastbiler, der skal køre netop med containere - og vi får et godt indblik i perspektiverne for netop denne niche.

DAF Trucks har smøget ærmerne med sin nye lastbil-generation - og vi gjorde det samme og tog med en tur i grusgraven ved præsentationen af fabrikkens nye offroad-serie til entreprenørkørsel - og det var både sjovt, spændende og med interessante vinkler for det danske marked.

Som en ekstra bonus får du vores halvårlige tillæg med fokus på det tunge trailermarked. Trailer Magasinet har denne gang været vidt omkring - bl.a. i Polen, hvor den største udfordring til de dominerende tyske lastbilfabrikker i disse år vokser sig større og større - og nu også etablerer sig i Danmark. Vi var en tur på fabrikken i det sydlige Polen og fik mange input med hjem.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078