23948sdkhjf

Ny Scania-tørsuger til LMJ

Stiholts lastbilsælger Peter Munkholm har for nylig leveret et 4-akslet Scania R 540-chassis til Leif M. Jensen A/S’ Aalborg-afdeling. Det lægger ryg til noget af et special-køretøj, for der er nemlig tale om en såkaldt tør-suger med opbygning fra den hollandske producent af tørsugere Naaktgeboren B.V. i Rotterdam.

- Vi skal bruge den nye Scania til sugning af diverse tørstoffer som cement, kalk, mel, sandblæsningssand, isoleringsmaterialer mv., fortæller Bo Gejl fra Leif M. Jensen A/S, i daglig tale LMJ. Han er regionschef i LMJ og står bag indkøbet af den nye tørsuger.

- Vi råder over ca. 70 køretøjer på landsplan, heraf 40-45 tunge lastbiler. I runde tal er 2/3 af dem Scania, så derfor var det naturligt for os at vælge Stiholt som leverandør, da tørsugeren får base i vores afdeling i Aalborg og primært skal køre i Nordjylland, forklarer han.

Den nye Scania R 540 er specificeret som en B 8x4*4, dvs. som forvogn med tandemtræk og styrbar bageste bogieaksel. Den er udrustet med en 6-cyl. 13-liters rækkemotor på 540 hk/2.700 Nm, 14-trins GRS905-gearkasse med både overgear og krybegear samt RB662-tandembogie med langs- og tværgående differentialespærrer. Motoren er udrustet med et ED120-kraftudtag med en ydelse på op til 600 Nm til drift af opbygningens vakuumpumpe. Chassiset kører på fuld luftaffjedring på alle fire aksler.

Bilen er leveret med fabrikslakeret førerhus, mens Naaktgeboren i Holland har stået for lakering af opbygningen.

Chauffør på bilen er Henrik ”Husum” Larsen, der har fået sit kælenavn på solskærmen. Han kan glæde sig over komfortudstyr som bl.a. lædersæder, stort infotainment-system med integreret navigations- og 4x20 W musikanlæg, ekstra 3 kW kabinevarmer, kaffemaskine mm. Dertil kommer ekstra sikkerhedsudstyr som bl.a. LED-forlygter, cyklist- og bakkamera, dashkamera monteret i forruden samt blitzlys for- og bag.

Om Leif M. Jensen A/S:

Virksomheden har hovedkontor i Glostrup ved København og har ti afdelinger over hele landet. Siden etableringen for mere end 80 år siden har LMJ specialiseret sig i kloak- og industriservice inklusive traditionel kloakservice, tv-inspektion, højtryksspuling, tørstofsugning, betonspuling samt tømning af sandfang, olie- og fedtudskillere, samlebrønde, vejbrønde mm. Virksomheden beskæftiger ca. 120 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094