23948sdkhjf

Sild, karrysalat og karbonader: HV-transport fejrede sine ansatte

Sild, karrysalt og karbonader var traditionen tro på menuen, som man har gjort det i over 30 år, da man holdt chaufførmøde hos transportvirksomheden HV-transport i Herning.

Herudover blev der uddelt lækre kødkasser fra danske Ladegaard Duroc til alle ansatte efter et ekstraordinært travlt forår.

Som vanligt var der tid til snak og hygge. Dog var mødet noget helt særligt denne gang. For hele seks ansatte havde rundet flotte jubilæer, som skulle fejres.

Følgende ansatte havde rundet jubilæum hos HV-transport:

Søren Iversen rundede 15-års jubilæum
Ole Mundbjerg rundede 15-års jubilæum
John Rønhøj rundede 15-års jubilæum
John Jessen rundede 20-års jubilæum
Lars Frandsen rundede 20-års jubilæum
Aksel Madsen rundede 30-års jubilæum

- Det er utrolig vigtigt at have dygtige og loyale medarbejdere, og derfor er det også på sin plads, at vi fejrer dem, som i dagligdagen yder en stor indsats for HV. Vi har siden 1993, haft fokus på at dyrke sociale arrangementer og det gode kollegaskab. Igennem årernes løb har vi bl.a. haft nogle rigtige gode udenlands- og weekendture, kørt go-cart, blevet underholdt af komikere, men også de almindelige chaufførmøder som i aften vidner om et sundt kollegaskab, siger stifter og administrerende direktør, Poul Jørgensen.

- Det er derfor med stolthed og ikke mindst stor ydmyghed, når flere kollegaer vælger at bruge et arbejdsliv hos os, siger Poul Jørgensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094