23948sdkhjf

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Årets ottende udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

Forsidehistorien er denne gang en flot og bundsolid udgave af den hollandske DAF, opbygget til kørsel med korn og foderstoffer - til en vognmand, der ikke tøver, når det handler om mærke. Mød ham og hans flotte vogntog i august-nummeret af Lastbil Magasinet.

Til dette nummer har vi også været på besøg hos en af Sjællands største lastbilforhandlere, nemlig H.E. Jørgensen i Dalby, der igennem de seneste årtier har fået sat MAN på landkortet i ellers uopdyrket land for det tyske mærke - og historien om forhandleren rummer mange sving og interessante detaljer.

Næste år vil lastbilchauffører i Danmark angiveligt opleve noget helt særligt både herhjemme og i Europa, når det enorme truckstop-anlæg ved E45 åbner. Vi har taget temperaturen på projektet her mindre et år før åbningen for at se, hvordan arbejdet tager form. Kom helt tæt på byggeriet og visninger i Lastbil Magasinet nr. 8.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078