23948sdkhjf

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Årets syvende udgave af Lastbil Magasinet har ramt landets kiosker og postkasser.

Forsidehistorien handler denne gang om e vaskeægte bæst af en kranbil, som sætter nye standarder i funktionalitet og fremtoning på sit felt. Læs mere om firmaet, bilen og chaufføren i juli-nummeret af Lastbil Magasinet.

Til dette nummer sætter vi fokus på det sted, hvor mange lastbilchauffører tilbringer allerflest timer i deres liv - nemlig førerhuset, og vi har bl.a. været på besøg hos en af landets mange dygtige autopolstrere til en snak om håndværket og tidens tendenser.

I Vejen er vi kigget indenfor i indianerteltet hos Lille Høvding og Store Høvding, der på tværs af generationer har bygget et velkørende vognmandsfirma op - bl.a. på resterne af et, der kørte ud over kanten.

Vi har også været i Portugal til fabriksbesøg hos og testkørsel af den måske mindste "rigtige" lastbil i branchen. Nemlig den japansk udviklede Fuso, som nu ruller ud i anden elektriske generation med en række interessante forbedringer og innovationer. Læs hele testen i LM nr. 7.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125