23948sdkhjf

DAF udpeger ny salgsdirektør

Bart Bosmans er blevet forfremmet til Director Marketing & Sales i DAF’s direktion med virkning fra 1. september 2023. Han overtager efter Richard Zink, som går på pension med virkning fra samme dato.

Bart Bosmans kom til firmaet for 19 år siden og har haft stillinger med voksende ansvar inden for produktion, kvalitet og salg. Nøglepositionerne har været Director of Operations PACCAR Financial Europe, Director of European Sales og Plant Manager for PACCAR lastbilfabrikken i Sainte-Thérèse, Canada.

Bart har en mastergrad fra universitetet i Leuven og en mastergrad fra Vlerick Business School of Ghent (M.B.A.).

Richard Zink går på pension efter en DAF karriere på 24 år. Han har været medvirkende til yderligere at styrke DAF brandet i og uden for Europa og realisere en rekordstor 17,3% EU markedsandel for tunge lastbiler i 2022. Richard Zink har haft forskellige stillinger inden for logistik, før han blev udnævnt til administrerende direktør for DAF Cab & Axle Plant i Westerlo, Belgien i december 2005. Richard blev forfremmet til Director Operations og medlem af direktionen i marts 2010 og har været DAF Director Marketing & Sales siden 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109