23948sdkhjf

Grundlægger overdrager del af firma til medarbejder

Pr. 1. oktober 2023 overdrager grundlægger af Truck Center Horsens, Jesper Knudsen, en del af aktierne i Truck Center Horsens til medarbejder Klaus Stærk. 

- Denne strategiske beslutning markerer en milepæl i virksomhedens udvikling og bekræfter vores forpligtelse til at sikre fortsat vækst og medarbejderengagement. Med overdragelsen sikrer Jesper Knudsen, at virksomheden forbliver på rette kurs og forbereder sig på fremtidige udfordringer, lyder det i en pressemeddelelse fra virksomheden. 

Jesper Knudsen udtaler: 

- Efter mange års hårdt arbejde og dedikation til Truck Center Horsens er jeg superglad for at have Klaus med ombord som medejer. Hans ekspertise, engagement og dybe forståelse for virksomheden vil have stor betydning for vores forsatte succes.

Klaus Stærk, der har været en værdsat medarbejder hos Truck Center Horsens i mange år, udtrykker sin taknemmelighed for muligheden: 

- Jeg er yderst taknemmelig over, at Jesper har givet mig denne mulighed. Jeg ser frem til fortsat at arbejde tæt sammen med vores team, så vi sammen kan levere den høje service og kvalitet, som vores kunder forventer.

I forbindelse med overdragelsen, ønsker Truck Center Horsens at forsikre både kunder og øvrige samarbejdspartnere om, at virksomhedens daglige drift forbliver uændret. 

Efter Jesper Knudsen sidste år blev ramt af sygdom, overtog Klaus Stærk flere administrative opgaver, og det vil derfor fortsat være ham, kunderne møder i telefonen. 

- Jeg har hele tiden været tryg ved at overlade en del af ansvaret til Klaus, der har vist en stor forståelse for forretningen og engagement i vores kunder, siger Jesper Knudsen. 

- Vi forstår begge vigtigheden af at bevare det, der har gjort Truck Center Horsens til det, det er i dag, og det skal der ikke ændres på, siger Klaus Stærk.

Om Truck Center Horsens:

Truck Center Horsens er et serviceværksted, der udfører en lang række opgaver inden for opbygning, service, reparation og vedligeholdelse af alle typer erhvervskøretøjer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079