23948sdkhjf

Eleven Jesper hædret for at være forbillede

En enig dommerkomité havde peget på Jesper Rødkjær Sidenius Rishøj fra SCT Transport A/S som vinder af Transportens Lærlingepris 2023. Det blev offentliggjort i forbindelse med ATL’s årsdag i Industriens Hus i København torsdag.

- Om vinderen kan jeg sige, at denne lever op til alle udstukne kriterier for at vinde prisen som årets transportlærling. Han har ydet en god og overbevisende indsats i skoleperioden og har desuden udmærket sig som en god kollega og samarbejdspartner i virksomheden, lød det blandt andet fra formanden for Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO), Julie Madsen, inden hun på vegne af dommerkomitéen løftede sløret for i dommerkomiteens afgørelse.

Dommerkomiteen valgte også at lægge vægt på, at Jesper Rødkjær Sidenius Rishøj, udover at være en god klassekammerat i skolen, en afholdt kollega og en meget serviceminded medarbejder overfor kunder, også har lagt kræfter i at hjælpe andre med interesse for branchen.

Han har således flere gange stillet sig til rådighed for nye lærlinge og praktikanter, som er interesseret i transportbranchen. Senest ved at takke ja til at tage praktikanter med fra Grantoftegård, der er en socialøkonomisk bæredygtig fond, der også har STU-forløb.

- I en tid hvor mange unge kæmper med mistrivsel og usikkerhed om egen formåen og valg, er Jesper også et klart forbillede. Fra at have kæmpet med store personlige udfordringer, er han blevet en dygtig og målrettet medarbejder – og samtidig en person med empati og overskud til at hjælpe andre unge.

Jesper Sidenius Rødkjær Rishøj er udlært fra SCT Transport A/S og har gennemført sit skoleforløb hos Dekra Hovedstaden.

Fragtmand hyldet for at give unge et ståsted i livet

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109