23948sdkhjf

Ny lastbil-forhandler åbner i Herning

- Og fejrer 50-års jubilæum

I slutningen af september åbner Ole Winther dørene til sin splinternye Iveco-forretning i Herning. Forhandleren, der hidtil kun har solgt Ivecoss varebiler, udvider nu sit samarbejde med importøren og vil fremover tilbyde sine kunder en bredere portefølje, der spænder fra varebiler til lastbiler og busser.

Samarbejdet træder i kraft den 22. september og markerer ikke blot resultatet af et vellykket samarbejde, men også fejringen af Ole Winthers 50-årsjubilæum for det første værksted, som han og hans hustru, Bodil, åbnede tilbage i 1973.

- Vi haft adskillige mærker gennem huset, og tidligere solgte vi primært Ivecos varebiler, men vores erfaring med Iveco har været så positiv, at vi nu har besluttet at udvide vores samarbejde, så vi kan tilbyde et bredt udvalg, lige fra de lette til de mellemstore og tunge køretøjer, fortæller Søren Haas, salgschef hos Ole Winthers Auto.

- Der er generel opbakning til Iveco blandt vores sælgere her i virksomheden. Det kommer blandt andet til udtryk i vores erhvervsteam, bestående af erhvervschef Carsten Lauridsen og hans salgskonsulenter, Ole Gram og Søren Olesen, der har været yderst dygtige til at konvertere mange af vores kunder til Iveco. De har gjort det så godt, at de faktisk har placeret sig i top-30 over de bedst sælgende Iveco-sælgere i Danmark, udtaler Søren Haas.

Ole Winthers 50-års jubilæum som autoforhandler og åbningen af den helt nye Iveco-forhandler, der hidtil har haft midlertidige lokaler i Lind, finder sted 22. september. Her åbnes dørene til de spritnye faciliteter i industriområdet mellem Herning og Ikast, også kendt som H.I.-parken, klokken 13. 

Ved ankomsten bliver gæsterne budt velkommen, og de vil blandt andet få mulighed for at besigtige den nye eDaily, Ivecos Turbostar og Ivecos showtrailer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111