23948sdkhjf

Nyt Lastbil Magasinet stiller skarpt på kranerne

Årets tiende udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

Forsiden indrammes i denne udgave af det sidste nye fra den danske showkonge, Henrik Guldager. Læs og se alt om baggrunden for hans vilde retro-trækker, som allerede har vakt opsigt i både ind- og udland.

Derudover kan du i oktober-nummeret blandt andet dykke ned i store historier om:

- Det store kran-tema med læsernes erfaring, en dedikeret kranchauffør, nyt fra branchen og meget andet

- En tur til Danmarks næststørste lufthavnsby for at tale med et vognmandsfirma, der trods små armbevægelser har lagt en alvorlig krise bag sig og er vokset sig større og stærkere end nogensinde

- Besøg hos Scanias nye batterisamlefabrik i Södertälje - og bl.a. et indblik i, hvordan Scania vil bygge verdens grønneste lastbiler, og hvad omstillingen til el gør for en fabrik med så stolte diesel-traditioner som Scania

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062