23948sdkhjf

DSV's topchef træder tilbage

Jens Bjørn Andersen træder tilbage efter 16 år i rollen som administrerende direktør for DSV. 

Det oplyser koncernen i en børsmeddelelse.

Den nuværende koncern COO, Jens H. Lund, vil overtage stillingen som koncernchef for DSV.

- DSV har været på en fantastisk rejse under Jens Bjørn Andersens ledelse siden 2008. Han har spillet en afgørende rolle i at udvikle DSV til en førende global speditør med fremragende økonomiske resultater og ultimativt i at skabe betydelig værdi for DSV's aktionærer, Thomas Plenborg.

Direktørskiftet begrundes ikke, men ifølge børsmeddelelsen sker skiftet først 30. september 2024 - altså om lige godt et år.

- Jeg er stolt af de resultater, som vi har opnået som et team i DSV i løbet af mine år som koncernchef. Gennem store opkøb, integrationer og udfordrende logistikmarkeder har vi formået at støtte vores kunder, skabe værdi for vores aktionærer og ikke mindst at bringe bæredygtighed højere op på dagsordenen, siger Jens Bjørn Andersen, og takker ledelsesteamet og de øvrige DSV-kollegaer for godt samarbejde.

Den kommende administrative direktør, Jens H. Lund, har været i DSV siden 2002, og har dermed været i koncernen i 21 år og 8 måneder. Inden da har han blandt andet arbejdet i Danske Bank og Deloitte.

- Jeg er beæret over den tillid, bestyrelsen viser mig ved at give mig mulighed for at lede de næste faser af DSV's rejse. Jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med Jens Bjørn gennem årene, og med ham ved roret har vi udviklet virksomheden baseret på stærke værdier og en unik virksomhedskultur, udtaler til slut i børsmeddelelsen.

Ifølge Ritzau tager investorerne umiddelbart dårligt imod nyheden og DSV aktien faldt mere en to procent onsdag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125