23948sdkhjf

Nyt nummer med to blade i ét

Sæsonens 11. udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

Forsiden indrammes i denne udgave af en klassisk V8'er, som en kranvognmand fra Spentrup har investeret som sin - formentlig - sidste bil. Og sikken én.

Derudover kan du i november-nummeret blandt andet dykke ned i store historier om:

- En vognmand af den gode, gamle slags fra Herning, som stadig styrer kontoret ene mand og klarer sig med en kuglepen og blok for at holde styr på aftalerne

- Tungvognspolitiets 10-års-fødselsdag. Det fejrede vi ved at tage med på kontrol

- Den unikke, sjællandske multi-forhandler, der jonglerer med fem lastbilmærker under samme hat

- Den fyrige lastbilhingst fra Give, som chaufføren Max hver dag rider ud på

- Mercedes' nye flagskib, som vi endevender alle detaljer i

- Sikkerhed i lastbilbranchen, som vi stiller skarpt på i et stort tema

Det er også i denne udgave, at du får to blade med ét. Årets anden udgave af Trailer Magasinet er nemlig med som tillæg, og her kan du bl.a. komme med på et trailerværksted, hvor ingen opgaver er for små eller store.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078