23948sdkhjf

Regeringsrokade: Thomas Danielsen beholder minister-taburetten

Flere ministerier skifter minister, men ikke transportministeriet

Regeringen foretager i dag, 23. november, en regeringsrokade, men Thomas Danielsen (V) er ikke en af de ministre, der forlader ministertaburetten, men fortsætter som landets transportminister.

Vicestatsminister, økonomiminister og forsvarsminister Troels Lund Poulsen fritages for stillingen som økonomiminister. Troels Lund Poulsen fortsætter som vicestatsminister og forsvarsminister.

Samtidig indtræder regionsrådsformand for Region Syddanmark, 1. næstformand i Danske Regioner og næstformand for partiet Venstre, Stephanie Lose, i regeringen som økonomiminister.

Herudover udnævnes Morten Dahlin til minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde, og Mia Wagner udnævnes til digitaliseringsminister og minister for ligestilling.

Kirkeminister, minister for landdistrikter og minister for nordisk samarbejde Louise Schack Elholm og digitaliseringsminister og minister for ligestilling Marie Bjerre Holst udtræder samtidig af regeringen og modtages i afskedsaudiens hos Hendes Majestæt Dronningen kl. 11.45.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095