23948sdkhjf

Iveco indgår et heavy partnerskab

Iveco rimer på heavy metal.

I hvert fald i 2024, hvor Iveco har lanceret et bemærkelsesværdigt partnerskab med verdens største metal-band, Metallica.

Iveco vil samarbejde med bandet om logistikken til den stort anlagte M72-verdensturné i 2024 - i hvert fald på den europæiske del af bandets tour, som finder sted fra maj til juli.

Elektriske og gasdrevne lastbiler og minibusser fra Iveco vil være del af Metallica-karavanen med at transportere bandet og deres udstyr, når de drager rundt mellem koncert-stop i München, Helsinki, København, Warszawa og Madrid.

Annonceringen af samarbejdet blev fejret med pomp og pragt - og høj musik og tunge trommerytmer - da Iveco lancerede sit 2024-program i Barcelona for nylig. Her satte Metallicas danske trommeslager - i en videohilsen - også ord på samarbejdet.

- Metallicas mål flugter med Ivecos ambition om at forandre transportens fremtid og sænke CO2-udledningen. Vi har indset det store potentiale i at reducere CO2-udledningen i tung transport. Vi deler de samme værdier om originalitet, innovation, forandring, troværdighed, pålidelighed og at give tilbage, lød det fra Lars Ulrich.

Metallica har også lanceret en officiel musikvideo med bandets nummer "It's Electric" skrevet til lejligheden.

Iveco lancerer i samme anledning særudgaver af de elektriske S-Way og S-eWay i Metallica Special Edition. Ægte "heavy"-lastbiler designet i farverne fra bandet '72 Seasons'-album og med en karakteristisk mat, sort lakering brudt af skarpe, gule linjer - med det karakteristiske Metallica-logo i airbrush på fronten.

Metallica og deres Iveco-vognpark lægger vejen forbi Danmark til sommer, hvor de 14. og 16. juni giver koncert i Parken i København.

And nothing else matters.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079