23948sdkhjf

Universal Gruppen får ny direktør

Brian Søgaard giver stafetten videre til Lars Bilde

Efter 32 år overdrager stifter og ejer af Universal Gruppen i Vejle, Brian Søgaard, 1. januar 2024 stafetten som direktør til en gammel kending og det nuværende bestyrelsesmedlem i virksomheden Lars Bilde.

Brian Søgaard etablerede i 1991 Universal Transport med én varebil og sig selv bag rattet. Han har med familien i ryggen skabt en virksomhed med transport i alle afskygninger, lagerhotel, flytteforretning, opmagasinering, kontormøbler og ejendomme.

Stifteren fortsætter sit arbejde i koncernen, men overlader det daglige ansvar til den nye direktør, og fremover fokuserer han på forretningsudvikling og kundekontakt - og bliver dermed fortsat en stor del af hverdagen, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

For den afgående direktør er beslutningen velovervejet.

- Som ejer og entreprenør er det vigtigt også at kigge indad, og med muligheden for at tilknytte Lars Bilde fast, er jeg ikke i tvivl om, at timingen er rigtig. Lars kommer med stor erfaring og en stærk ledelsesbaggrund, og jeg mener, han er den rigtige til at løfte koncernen ind i fremtiden. Både for mig og forretningen er det det rette tidspunkt, siger Brian Søgaard.

Lars Bilde træder i samme forbindelse ud af bestyrelsen, som derudover kører videre med de samme medlemmer som tidligere.

- Jeg glæder mig over, at mange års venskab og samarbejde med både bestyrelse, Brian Søgaard, familien og alle medarbejdere nu resulterer i et endnu større samarbejde om at bringe Universal Gruppen ind i fremtiden, siger Lars Bilde, som med egne ord går til opgaven med stor respekt og ydmyghed.

- Og så glæder jeg mig ikke mindst til, sammen med de fantastiske medarbejdere hos Universal Gruppen, at fastholde forretningens stærke positioner samt at videreudvikle forretningerne i den samlede koncern, siger Lars Bilde.

Fakta om Universal Gruppen

Ejer Tina og Brian Søgaard, Louise, Nikolaj og Benjamin Søgaard.

Gruppen består af følgende selskaber: Universal Transport, Universal Flytteforretning og Unibox, Universal Ejendomme og Bencadan.

Samlet er der beskæftiget 210 medarbejdere, og selskabet har eksisteret siden 1991

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078