23948sdkhjf

Universal Gruppen får ny direktør

Brian Søgaard giver stafetten videre til Lars Bilde

Efter 32 år overdrager stifter og ejer af Universal Gruppen i Vejle, Brian Søgaard, 1. januar 2024 stafetten som direktør til en gammel kending og det nuværende bestyrelsesmedlem i virksomheden Lars Bilde.

Brian Søgaard etablerede i 1991 Universal Transport med én varebil og sig selv bag rattet. Han har med familien i ryggen skabt en virksomhed med transport i alle afskygninger, lagerhotel, flytteforretning, opmagasinering, kontormøbler og ejendomme.

Stifteren fortsætter sit arbejde i koncernen, men overlader det daglige ansvar til den nye direktør, og fremover fokuserer han på forretningsudvikling og kundekontakt - og bliver dermed fortsat en stor del af hverdagen, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

For den afgående direktør er beslutningen velovervejet.

- Som ejer og entreprenør er det vigtigt også at kigge indad, og med muligheden for at tilknytte Lars Bilde fast, er jeg ikke i tvivl om, at timingen er rigtig. Lars kommer med stor erfaring og en stærk ledelsesbaggrund, og jeg mener, han er den rigtige til at løfte koncernen ind i fremtiden. Både for mig og forretningen er det det rette tidspunkt, siger Brian Søgaard.

Lars Bilde træder i samme forbindelse ud af bestyrelsen, som derudover kører videre med de samme medlemmer som tidligere.

- Jeg glæder mig over, at mange års venskab og samarbejde med både bestyrelse, Brian Søgaard, familien og alle medarbejdere nu resulterer i et endnu større samarbejde om at bringe Universal Gruppen ind i fremtiden, siger Lars Bilde, som med egne ord går til opgaven med stor respekt og ydmyghed.

- Og så glæder jeg mig ikke mindst til, sammen med de fantastiske medarbejdere hos Universal Gruppen, at fastholde forretningens stærke positioner samt at videreudvikle forretningerne i den samlede koncern, siger Lars Bilde.

Fakta om Universal Gruppen

Ejer Tina og Brian Søgaard, Louise, Nikolaj og Benjamin Søgaard.

Gruppen består af følgende selskaber: Universal Transport, Universal Flytteforretning og Unibox, Universal Ejendomme og Bencadan.

Samlet er der beskæftiget 210 medarbejdere, og selskabet har eksisteret siden 1991

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11