23948sdkhjf

Dækværksted målrettet lastbiler rykker også ind på ny stor-rasteplads

Har indgået en aftale med Recharge City ved afkørsel 57 om etablering af et dækcenter for lastbiler

Den 1. marts 2024 vil den landsdækkende dæk- og værkstedskæde Super Dæk Service slå dørene op til en ny satsning: et dækværksted målrettet lastbiler i Recharge City afkørsel 57.

- Hos Super Dæk Service har vi blikket rettet mod den grønne omstilling af transportsektoren og autobranchen. Herunder ikke mindst i forhold til elektrificeringen af bil- og vognparken, hvor udviklingen for alvor accelererer nu. Med sit gennemtænkte koncept og fokus på at udvikle fremtidens parkerings- og opladningscenter, var Recharge City en helt oplagt samarbejdspartner for os, udtaler direktør i Super Dæk Service, John Hornbech Christensen, i en pressemeddelelse.

Øget sikkerhed

Samarbejdet med Recharge City betyder ifølge direktøren helt konkret, at Super Dæk Service vil etablere et dækcenter med fokus på blandt andet dækskifte og dæktjek på lastbiler.

- Formålet er at hjælpe transportvirksomheder med at optimere oppetiden og højne sikkerheden for deres chauffører og medtrafikanter i en travl og konkurrencepræget hverdag. Super Dæk Service vil konkret tilbyde dækskifte og dæktjek, så kunderne sikkert kan køre videre og undgå uforudsete og dyre, dækrelaterede nedbrud, siger John Hornbech Christensen og uddyber:

- På den måde tror vi på, at vi med vores koncept kan hjælpe kunderne til at få mest mulig værdi ud af deres pause hos Recharge City, i deres stop kan chaufførerne benytte de mange faciliteter, som Recharge City tilbyder.

Super Dæk Service Recharge City vil været udstyret to porte til lastbiler og dækspecialister, som vil stå klar til at servicere kunderne.

Rasteplads vil vinde chaufførernes hjerter: I starten bliver det gratis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063