23948sdkhjf

Masser af tung kørsel i februar-udgaven af Lastbil Magasinet

Årets anden udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

Vi starter i den tunge ende med solid, tysk mekanik på forsiden og i den tilhørende artikel, hvor vi ser nærmere på et flot eksemplar af en topmodel fra MAN-fabrikken, der skal flytte maskiner med stil herhjemme.

Og så kigger vi lidt tilbage på det seneste års udvikling på lastbilmarkedet - og i den grad fremad. Mod 2024 og endnu længere for at se, hvad vej pilen peger for branchen herhjemme og går i dybden med de enkelte mærker på det danske marked.

Vi kigger også fremad i det store tema om uddannelse, hvor netop fremtiden er på spil, når værksteder og transportfirmaer skal ruste sig til konkurrencen - og der gælder det om at have blik for de unge, og hvordan man trækker dem til sig. Vi har besøgt et godt eksempel på et af de firmaer, der netop har forstået dette.

Tunge opgaver er der også nok af i Hanstholm, hvor vi er forbi et familiefirma, der netop har rundet 50 år i vognmandsbranchen - men stadig har fuld fart på udviklingen og fokus på det rette grej og kompetencer.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062