23948sdkhjf

Nyt magasin går i dybden med opbygninger

Årets tredje udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

På forsiden mødes vi af et brag af en spritny trækker med de maksimale 700 hypheste til en vognmand, der vitterligt er gået hele vejen med sin nye bil. Hele historien oprulles naturligvis inde i bladet.

I et stort tema dykker vi ned i seneste nyt fra værksteder og opbyggere, hvor der i den grad er sket nye ting i branchen - ikke mindst med de nye vægt- og længderegler, som vi slår ned på med en række konkrete cases.

Årets hidtil største lastbilnyhed står Volvo Trucks for, og Lastbil Magasinet har naturligvis være i Göteborg for at se og prøvekøre det kommende vidunder - og bringer de første nyheder og indtryk fra lanceringen over 12 sider i marts-nummeret.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062