23948sdkhjf

Nyt magasin ser nærmere på chaufførernes muligheder på vejen

Årets fjerde udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

Der findes store og små gaver - og det gælder inden for svendegaver. En fynsk lærling fik en af de store af slagsen, da han afsluttede sin læretid med topkarakter hos et vognmandsfirma, der samtidig skrev historie med indkøbet af den gennemførte tyske trækker, som pryder forsiden af Lastbil Magasinets april-nummer. Læs og se hele historien inde i magasinet.

Det er også en udgave, hvor vi i den grad sætter fokus på de mennesker og steder, der lever for at servicere vejens arbejdende folk - og der er fine muligheder og ting at lære fra både de helt nye og funklende af slagsen, samt nogle af dem, der har været her i årtier og har viet et helt arbejdsliv til motorvejen. Læs om de spændende indblik og portrætter i det nye magasin.

Vi møder også chaufføren, der blev transportansvarlig og netop har byttet sin trofaste, svenske arbejdshest ud med en ny af slagsen - og mange andre historier fra lastbilbranchens mange folk og facetter.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094