23948sdkhjf

Hav og Kamal spreder budskabet sammen med vognmænd

Vognmændene i DTL er med på DM i Skills, der åbner i dag i Roskilde og finder sted frem til lørdag.

DTL stiller op med trafiksikkerhedskampagnen 'Hop med i førerhuset'. Kampagnen er primært rettet mod unge i alderen 13-16 år, men mange flere kan lære af kampagnens budskab, mener DTL.

- DM i Skills er et oplagt sted for os at nå de unge mennesker. Under messen samles mange unge for at konkurrere, støtte deres kammerater og udforske de forskellige fag. Det er et par dage fyldt med forventninger og åbne sind. Vi håber at kunne påvirke de unge og indlede en god samtale om trafiksikkerhed samt høre deres synspunkter på emnet, udtaler Frank Davidsen, underdirektør i DTL.

Hovedpersonerne i trafiksikkerhedsfilmene er duoen Havshen Nabaz og Kamal Hassan, bedre kendt fra YouTube, Podimo og DR som Hav og Kamal, samt lastbilchauffør Ronni Kristensen fra Danske Fragtmænd i Aalborg.

- Vi ønsker at give vigtig information til de unge, der endnu ikke er gamle nok til at få kørekort. På en pædagogisk, men samtidig humoristisk måde, ønsker vi at give dem nyttig viden om at færdes omkring en lastbil og om arbejdsforholdene i førerhuset. Derfor har vi formidlet denne proces gennem personer, som de unge med garanti vil lytte til, siger Frank Davidsen.

DTL står bag kampagnen sammen med Applus, Circle K, Danske Fragtmænd, 3F, If og Volvo Trucks.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094