23948sdkhjf

Vejarbejde lukker ramper og rasteplads for en periode

Tirsdag 23. april går Vejdirektoratet i gang med at skifte asfalt på E20 Vestmotorvejen ved Køge, hvor den nuværende asfalt er nedslidt og trænger til at blive udskiftet.

Vejarbejdet bliver udført på strækningen mellem Bjæverskov og cirka 6 km østpå i retning mod Køge, hvor Køge Bugt Motorvejen har sin begyndelse.

Vejdirektoratet forventer, at vejarbejdet kommer til at tage omkring fire uger. Hvis alt går vel, og forårsvejret ikke er til for meget besvær, venter der trafikanterne et nyt og bedre køreunderlag fredag 17. maj.

På hverdage kommer vejarbejdet til at ligge i perioden mellem kl. 18.30 og 5.00 næste morgen, mens man på søndage venter med at gå i gang til kl. 19.30, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

I alle perioder, hvor der bliver udført vejarbejde, vil trafikanterne opleve, at der er etableret overledninger af trafikken, så der er ét spor farbart i begge køreretninger. Når der ikke bliver udført vejarbejde, er der åbent for trafikken i fuldt omfang. Dog kan man blive nødt til at køre på fræset eller uafstribet overflade, hvilket vil blive skiltet med nedsat hastighed.

De nordgående ramper ved afkørsel 33 Vemmedrup vil være spærret i hele arbejdsperioden, mens rasteplads Salby vil være lukket.

Vejdirektoratet gør opmærksom på, at vejarbejdet indebærer en øget risiko for kødannelser, ligesom vanskelige vejrforhold kan gøre det nødvendigt at udskyde arbejdet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078