23948sdkhjf

Flere lastbiler involveret i uheld i eftermiddagstrafikken

Tirsdag eftermiddag kl. 16.47 skete der et færdselsuheld på Herningmotorvejen ved firkløveret i Brabrand, hvor flere trafikanter var involveret.

Ifølge anmeldelsen var uheldet opstået ved, at en 34-årig mandlig lastbilchauffør ikke havde holdt nok afstand til den forankørende i forbindelse med køkørsel, hvorfor der skete sammenstød med en forankørende lastbil, oplyser Østjyllands Politi.

Ved politiets ankomst til stedet nogle minutter senere var trafikken i sydgående retning gået helt i stå, mens alle vejbaner var spærret.

Foruden de to lastbiler var også en tredje lastbil og en personbil involveret i uheldet. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade, og alle involverede kunne selv komme ud af deres køretøjer foruden en enkelt af lastbilchaufførerne, som måtte have hjælp på grund af mindre tilskadekomst. Han blev efterfølgende kørt med ambulance til hospitalet.

Episoden medførte en del forlænget rejsetid i eftermiddagstrafikken på motorvejsnettet vest for Aarhus, og oprydningsarbejdet fortsatte et par timer efter uheldstidspunktet frem mod kl. 18.55, hvor begge vognbaner var genåbnet med lang kø ventende bag sig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08