23948sdkhjf

Veletableret spiller køber ny kærre til asfalten

St. Lyngby Kran & Container har investeret i nyt på trailerfronten med en ny Kel-Berg treakslet asfalttipkærre.

Kærren er med sider fremstillet i 7 mm valset special aluplade med ekstra slidstyrke, indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, bagklap fremstillet af 5 mm plade med kraftige alukantrammer, tophængsler flyttet ca. 180 mm frem for 10 procent ekstra åbning ved aflæsning, 80 mm isolering på svøb og front afdækket med spejlblank rustfri plade og ekstra 7 mm forstærkningsplade i fuld længde i en bredde på 2.000 mm.

Der er monteret optrin på begge sider af trækstangen, den har et rumindhold på 14,3 kubikmeter, 1 stk. rotorblink i hver side på lygtebom og monteret bakkamera MXN80C med lukkeklap.

Kel-Berg-kærren er leveret med 3 x 9 tons, der giver den en tilladt totalvægt på 24.000 kg, BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring.

Anders K. Larsen fra Lastas i Hedensted har stået for leveringen.

St. Lyngby Kran & Container ApS er en veletableret spiller på markedet med over 50 års erfaring som vognmand. De har tre biler og fire medarbejdere, der kører i blandt andet Frederiksværk, Hillerød, Hørsholm og Fredensborg og omegn.

De tilbyder mange forskellige former for kørsel, for virksomheder og private, som f.eks. affald fra bygge- og skovarbejde, udlejning af både åbne og lukkede containere i størrelsen 10-20 m3, kranarbejde, kørsel med tip, kran/grab, pallegaffel og containere samt udlejning af køre- og jernplader.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078