23948sdkhjf

Motorvejen bliver totalspærret i 16 timer

Fra lørdag 22. juni kl. 17 til søndag 23. juni kl. 9 totalspærrer Vejdirektoratet E45 Østjyske Motorvej.

Det sker mellem afkørsel 59 Hornstrup og 58 Hedensted, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse. 

Spærringen skyldes, at endnu en bro skal rives ned i forbindelse med udvidelsen af motorvejen.

I alt skal ni motorvejsbroer mellem Vejle og Aarhus rives ned og bygges op på ny for at gøre plads til et ekstra spor på E45 Østjyske Motorvej.

Den første bro blev revet ned syd for Skanderborg tilbage i oktober sidste år, og nu er turen altså kommet til den knap 900 tons tunge bro, der fører Bredalvej over motorvejen i Hedensted.

Vejdirektoratet har i forbindelse med arbejdet allieret sig med Hjemmeværnet, som vil hjælpe med at dirigere trafikken væk fra motorvejen og sikre, at trafikken glider ude på omkørselsruterne.

På omkørselsruterne kan der være en forlænget rejsetid på op mod 10 minutter.

I sydgående retning ledes trafikanterne via Gesagervej, Vestre Ringvej og Horsensvej rute 170, mens de i nordgående retning ledes via Horsensvej rute 170, Vestre Ringvej og Gesagervej. Der vil være skiltet for omkørslerne i området.

Når broen er revet ned, står en ny og længere bro klar til at tage de lokale trafikanter på tværs af motorvejen ad Bredalvej. Den nye bro er i de sidste 12 måneder blevet bygget op ved siden af den eksisterende bro.

Under nedrivningen vil Gesagervej også være spærret over motorvejen ved afkørsel 58 Hedensted. Trafikanter, der skal krydse motorvejen fra øst mod vest, kan benytte omkørselsruten via Lundagervej og Ribevej.

Efter genåbningen af motorvejen bliver hastighedsbegrænsningen sat til 80 km/t, og kørebanerne gøres smalle, indtil udvidelsen af selve motorvejen står klar i 2026.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094