23948sdkhjf

Nyt magasin er på gaden

Årets sjette udgave af Lastbil Magasinet har ramt landets kiosker og postkasser.

Forsiden prydes af en af årets flotteste showtrucks - denne gang fra Aars-vognmanden Leif Nielsen, som har gjort det igen. Læs hele historien om bilen og dens tilbliven i Lastbil Magasinets juni-udgave.

I dette magasin går vi tæt på et af landets fremtidsorienterede fragtfirmaer fra udkanten af Aarhus, hvor man ikke er bange for hverken omstilling eller rekruttering til transporten i fremtiden. Læs hvordan man griber det an i magasinet.

Lastbil Magasinet drog i foråret til Grækenland til den hidtil mest omfangsrige test af Volvos nye Aero-serier, som blev lanceret i starten af året. Læs og se alle indtrykkene fra den første store styrkeprøve.

Den hjemlige transportbranche kommer vi også godt rundt i - også hos et af de firmaer, der varmer til årets intense uger med eksamenskørsel landet over - og den slags er ikke mere, som det var engang, men kræver en moderne tilgang.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078