23948sdkhjf

Vask og skyl på vejen

Ved det geografiske knudepunkt Taulov ligger JP Lastvognsvask – en særlig vaskehal for lastbiler, tankbiler og foderstofbiler, der på kun 15 minutter vasker effektivt i bunden og skånsomt i toppen.

Kommer man ad E20 gennem Taulov ved Fredericia, er der vask og skyl for de store biler lige ved hånden. Trænger lastbilen til lidt opmærksomhed, får man her en vask, der er designet til at håndtere de særlige udfordringer ved last-, tank- og foderstofbiler samt modulvogntog.

For fire år siden startede vognmand Jan Petersen JP Lastvognsvask ud fra et ønske om at kunne tilbyde gode vaskefaciliteter til de ’store bilister’ på vejene. Den store vaskehal rummer to parallelle vaskebaner, der til sammen kan vaske og servicere halvanden lastbil ad gangen. En vask tager ca. 15 minutter – og består både af maskinvask og manuel vask med håndkraft.

Kombinationen af maskinvasken og den manuelle vask sikrer den reneste vask. Det hele kører i et nøje gennemarbejdet flow, der betyder, at vi kan vaske en lastbil grundigt og effektivt på ca. 15 minutter Jan Petersen fra JP Lastvognsvask

”Kombinationen af maskinvasken og den manuelle vask sikrer den reneste vask. Den ene vaskebane er forbeholdt to personer, der fast er optaget af at ’håndvaske’. De vasker førerhuset, undervognen, fælg og kanter, hvor maskinvasken har svært ved at komme til. Når personalet rammer bagenden af bilen, sætter maskinvasken automatisk i gang. Det hele kører i et nøje gennemarbejdet flow, der betyder, at vi kan vaske en lastbil grundigt og effektivt på ca. 15 minutter”, siger Jan Petersen fra JP Lastvognsvask.

Tiden tæller

Hos JP Lastvognsvask ved man, at tiden tæller. Al den tid, der bruges, når bilen holder stille, er ren tilsætning. En chauffør i bilen er en stor lønomkostning – og derfor er det alfa og omega, at en vask på vejen er både hurtigt og grundig.

”Man kan kontakte os og få låst en tid fast – så sent som en-to timer før. Vi vil gøre alt for at sikre chaufførerne den tid, der passer ind i deres kørselsprogram. Har man først fået tildelt en tid, holder den 100%. Vi har også flere kunder, der bare kommer forbi – og her gør vi vores allerbedste for at skaffe en tid med det samme eller med kun kort ventetid. Vi har god bemanding og kan have et overlap, så der er mange ressourcer i vaskehallen”, tilføjer Jan Petersen.

Genbrugsvand og skånsom sæbe

For at spare mest muligt på naturens ressourcer benytter man sig af genbrugsvand. Faktisk kan man genbruge helt op til 70 % af vandet. Når vandet har været brugt til en vask, bliver det renset og genbrugt i en ny vaskecyklus. Samtidig benytter man også en særlig sæbe, der er skånsom mod lakken – men som stadig vasker rent. Sæben overholder alle gældende retningslinjer og kan derfor bruges med god samvittighed.

I smørhullet

JP Lastvognsvask har kunder fra hele landet – netop fordi man ligger i Taulov ved Fredericia, der er trafikalt knudepunkt. Mange biler passerer her hver dag, og i gennemsnit vasker JP Lastvognsvask cirka 50 biler om dagen. De fordelagtige åbningstider – mandag-fredag kl. 6.30-17.00 – betyder også, at der er god mulighed for at ramme et ledigt tidspunkt for vask og skyl.

”Kontakter man os, er vi også meget fleksible i forhold til at udvide vores åbningstider. Vi ønsker at hjælpe flest muligt, og vi vil sikre, at ingen går forgæves”, slutter Jan Petersen.

JP LASTVOGNSVASK

  • Jp lastvognsvask er starter d. 16/8-2016, og kommet i nye lokaler for 4 år siden.
  • Hurtig, effektiv vask af lastbiler – på 15-20 minutter
  • Kombination af vaskerobot og manuel vask
  • Placeret i det geografiske knudepunkt, Taulov
  • En del af Jan Petersen Transport ApS

Kilde: JP Lastvognsvask

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094