23948sdkhjf

Strategien får et løft hos BSV

Løfteværktøj bruges overalt i bygge- og anlægssektoren, mens kravene til virksomhederne stiger. Hos BSV Krantilbehør i Vejen strammer man strategien op.

Der er således øget fokus på kerneområder og procesoptimeringer hos BSV Krantilbehør, der selv udvikler og producerer løfteværktøj til kraner. Firmaet fra Vejen producerer mekaniske løftetænger og pallegafler, hydrauliske grabbe, samt el-hydrauliske grabbe.

For at blive endnu bedre rustet til fremtiden har BSV taget del i forskellige projekter, som er med til at gøre firmaet mere modstandsdygtigt og robust over for mulige kriser, der kan opstå i en omskiftelig branche og verden.

BSV er med på den globale klimadagsorden og deltager også i projekter om at styrke miljøregnskabet og minimere CO2-udledningen – og ruster sig dermed også til at møde fremtidens krav om bæredygtighed.

Den danske producent og forhandler har med afsæt i corona-pandemien og situationen på verdensmarkedet sat skarpt fokus på at kompensere for de stigende råvarepriser på bl.a. stål ved at kigge indad og tage interne processer og produktporteføljen under lup – for at finde måder at effektivisere det daglige arbejde og fremstillingen.

- De stigende råvarepriser, fx for stål, og energipriserne har tvunget os til at blive bedre på de indre linjer. Det har også ført til forbedringer, blandt andet på omsætningen i mængde hos BSV, siger Flemming Jensen, direktør og medindehaver af BSV.

Gammel virksomhed går nye veje

BSV står for Brdr. Schelde Vejen. Det var de to brødre, der i sin tid startede virksomheden, og som i 1994 solgte til det daværende Vojens Tovværk. Det virkede indtil 2007, hvor to partnere, herunder Flemming Jensen selv, købte virksomheden ud af ejerskabet, og som siden har drevet virksomheden i Vejen sammen med Allan Richardy.

Produktsortimentet er udvidet kraftigt i løbet af BSV’s mere end 60-årige historie, hvor der er blevet udviklet og produceret meget forskelligt løftegrej inden for mekanik, hydraulik og el-hydraulik.

BSV arbejder i dag hovedsageligt med løft mellem 100 kg og 50 ton, hvor sortimentet rummer en bred vifte af standardprodukter, såsom pallegafler, hydrauliske grabber, løftetænger og meget andet – og inden for hver kategori er der mange løsninger. På fabrikken i Vejen har BSV også sine egne ingeniører og teknikere ansat, der kan tegne og beregne specialdesignede løsninger til de mange forskelligartede opgaver og behov hos vognmændene.

- Vores kunder er i dag vognmænd, entreprenører, betonelementproducenter samt opbyggere af lastbiler med kraner. Vi får en række delkomponenter fremstillet hos underleverandører, men producerer også selv og samler på vores fabrik i Vejen, siger Flemming Jensen.

- Vi lever i en meget hurtigt forandrende verden, og for at kunne overleve skal vi fortsat kunne opfylde de stigende krav inden for digitalisering, automatisering og den grønne omstilling, fastslår han.

- Vi prøver at holde fokus på optimering af vores processer og produkter for fortsat at levere stærkt og holdbart løfteværktøj til de udfordrende opgaver i erhvervslivet.

BSV Krantilbehør er selvfølgelig igen med på messen i Herning 20.-22. april og vil på Transport 2023 – ud over de velkendte produkter – også præsentere deres mekaniske tang til løft af Lego-blokke i beton, samt andre mekaniske tænger.

- Hele vores BSV-team glæder sig til endnu en messe i Herning og ser frem til at møde nuværende og nye kunder og samarbejdspartnere, slutter Flemming Jensen.

Transport 2023 finder sted i MCH i Herning torsdag 20. april til lørdag 22. april - alle dage kl. 9-17.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095