23948sdkhjf

Toyota præsenterer stor nyhed på Transport 2023

Toyota Material Handling er en af de markedsledende virksomheder inden for truck- og logistikløsninger i Danmark og i Europa. Ud over programmet inden for Toyotas udvalg af lagertrucks og gaffeltrucks, er firmaet også leverandør af heavy trucks, reachstackere og terminaltraktorer.

I april 2023 introducerer Toyota Material Handling et helt nyt program inden for terminal- og distributionstraktorer i Danmark. Dette program glæder forhandleren sig til at vise gæsterne på årets udgave af Transport 2023 i MCH i Herning 20.-22. april.

I lighed med de andre Toyota-produkter er det nye program inden for terminaltraktorer også produceret i Europa, så man sikrer Toyotas sædvanlige standarder for kvalitet og innovation.

”Derfor er det også med stor stolthed, at vi kan introducere et terminal- og distributionstraktor-program, der med virkelig innovative og brugervenlige produkter sikrer danske virksomheder et kvalitetsprodukt med høj effektivitet til en konkurrencedygtig pris,” lyder de lovende ord fra Toyota Material Handling, der i år kan findes i Hal M på udstillingen i Herning.

Transport 2023 finder sted i MCH i Herning torsdag 20. april til lørdag 22. april - alle dage kl. 9-17.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078