23948sdkhjf

Autohuset Vestergaard fylder 40 år

11. marts 1983 slog Autohuset Vestergaard, dengang under navnet Pagh Sørensen og Vestergaard A/S, for første gang dørene op, da Hans Vestergaard og Pagh Sørensen overtog to bilforretninger med forhandling og servicering af Volvo person- og lastbiler samt forhandling og servicering af Renault-personbiler i Vejle og Fredericia.

Nu 40 år senere har Autohuset Vestergaard været igennem et væksteventyr til en af Danmarks største bilkoncerner.

Medarbejderes mulighed for personlig udvikling gennem interne uddannelser og træningsforløb er en medspiller i, at Autohuset Vestergaard er i stand til at erhverve og fastholde dygtige og loyale medarbejdere - nogle helt tilbage fra den spæde start i 1983.

Autohuset Vestergaard har samlet nogle udpluk af højdepunkter gennem tiden:

I 1991 overtog Hans Vestergaard det fulde ejerskab af virksomheden, og i 1996 skiftede virksomheden navn, til Autohuset Vestergaard A/S.

I 1995 byggede man i Kolding, nærmere betegnet Bramdrupdam, et supermoderne og højteknologisk lastvogns- og buscenter som et af de største og mest moderne vest for Storebælt. Buscentret som et selvstændigt selskab kaldet Bus Center Vest A/S.

I 1996 overtog man forhandlingen af Volvo-lastvogne og Volvo Renault-person- og varevogne i Grindsted. I samme forbindelse blev der indgået aftale om aktiemajoritet af opbyggervirksomheden Vognsmeden ApS, også beliggende i Grindsted.

I 2000 overtog man Nauerby Bil i Odense og Svendborg med forhandling og servicering af Volvo-person- og lastvogne samt Renault-personvogne.

I 2005 overtog man Volvo-lastvognsforhandling i Horsens fra Volvo Truck Center Danmark A/S.

I foråret 2012 overtog man MAN Horsens på Vrøndingvej og her samledes aktiviteterne fra Volvo-lastvognsværkstederne i Horsens S og Vejle. Bogholderiet flyttede ligeledes til den topmoderne og moderniserede filial og MAN-service blev bibeholdt.

I dag forhandles og serviceres Volvo-lastbiler og Renault-vare- og lastbiler i Horsens, Grindsted, Kolding, Svendborg og Odense samt er der service af MAN-lastbiler i Horsens.

I alle 40 år har lastbilerne kørt på diesel, men udviklingen står ikke stille, og hos Autohuset Vestergaard har man netop leveret den første el-lastbil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172